Results 1 to 12 of 12

Thread: I Apologize.

  1. #1

    I Apologize.

    I just joined the other day and wasnt sure where to start. I Loved FF7 and wanted to play it again. I asked a question that i thought was harmless. My son and I played it years ago. I have no Idea how we stumbled onto the greatest game ever! My Name Is Patrick, nice to meet you all. ♥

  2. #2
    Special Agent Scullder. Unknown Entity's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hiding behind your smile.
    Age
    27
    Posts
    4,047
    Blog Entries
    29
    Nice to meet you rockstar! Welcome to TFF!


    "I used to be active here like you, then I took an arrow in the knee."
    >>>------------->

    Suddenly... clutter.:

    Me and the lovely Joey is two cheeky chimpmonks, we is. Because TFF cousins can still... do stuff. ; )



    Quotes to have a giggle at.:

    Quote Originally Posted by Bleachfangirl
    I'm none too scary really. Just somewhat violent...
    Quote Originally Posted by MSN Convo
    Gemma the friggin' Entity. says:
    ^^;
    brb
    Bleachie says:
    Kay
    ...*runs around with a stick*
    I AM SPARTACUS!!!
    Hm, no one's here...
    TIME TO PARTY!
    Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Gemma the friggin' Entity. says:
    back
    Bleachie says:
    DARN IT
    Quote Originally Posted by Joe
    Now that we've apparently discussed wanting to see each other sleep with a game character... how goes?

    All my banners are now done by me! Soon, I will be great! Muwahahahaha... ha... eck! *coughs* ...ha!
    Biggest fan of Peanut Butter created by The Xeim and Halie Peanut Butter Corporation ^^



    Warning free for over four years. Feels good.

  3. #3
    Bananarama I Apologize. Pete's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Everywhere
    Posts
    10,673
    Blog Entries
    12
    Welcome to the boards Patrick!

    In regards to your problem about finding FF7, I think finding a hard copy for the PS1 will be super expensive. If you guys have a PS3 or PS4, you can purchase a digital copy from the PlayStation Store for 10-15 dollars.

    Hope this helps.
    SOLDIER
    cHoSeN
    Crao Porr Cock8- Rebels, Rogues and Sworn Brothers

  4. #4
    Rocker57 is it? Ah 56. I was one off.

    Weclome welcome, make yourself at home here!
    "I find this all to be highly inappropriate."

  5. #5
    Quote Originally Posted by Pete View Post
    Welcome to the boards Patrick!

    In regards to your problem about finding FF7, I think finding a hard copy for the PS1 will be super expensive. If you guys have a PS3 or PS4, you can purchase a digital copy from the PlayStation Store for 10-15 dollars.

    Hope this helps.
    TY i have 2 hard copies and didnt realize or cant get it to play on My PS3 , someone about a year ago told me to make an Ultimate Memory card? It Never worked and i got sick in the meantime
    ty

  6. #6
    Bananarama I Apologize. Pete's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Everywhere
    Posts
    10,673
    Blog Entries
    12
    I don't know much about ultimate memory cards, but you should be able to just use the PS3 harddrive, though you won't be able to import your old saves.
    SOLDIER
    cHoSeN
    Crao Porr Cock8- Rebels, Rogues and Sworn Brothers

  7. #7
    TY, i have no old saves, so that isnt a worry. Just very frustrating is all, you would think a Ps3 could play everything. To be truthful i asked this question on google maybe and they told me to make a virtual memory card which i did but it wouldnt save it
    thanks for trying to help.

  8. #8
    Bananarama I Apologize. Pete's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Everywhere
    Posts
    10,673
    Blog Entries
    12
    The ps3 should create its own memory cards, in the same 15 data block style like the ps1 physical memory cards. You just have to save your game and it'll come up
    SOLDIER
    cHoSeN
    Crao Porr Cock8- Rebels, Rogues and Sworn Brothers

  9. #9
    Consistently Average I Apologize. Kurt Zisa's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    22 Acacia Avenue
    Age
    25
    Posts
    830
    Blog Entries
    33
    If you're talking about using an old FFVII disk on a ps3 then unless you have one of the first gen ps3's that were backwards compatible I think you're out of luck. My brother's purchased both VII and IX off the play store onto his ps3 and it plays like any other game.
    Currently Playing:
    Fallout 3 (PC)
    Mario Kart 8 (Switch)

    I play Magic! See what decks im playing or building here!

  10. #10
    Bananarama I Apologize. Pete's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Everywhere
    Posts
    10,673
    Blog Entries
    12
    I have the blue ps3 slim, from I think 2013. I can still play my ps1 discs on it.
    SOLDIER
    cHoSeN
    Crao Porr Cock8- Rebels, Rogues and Sworn Brothers

  11. #11
    The Old Skool Warrior I Apologize. LocoColt04's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Figaro Castle
    Age
    33
    Posts
    12,527
    Blog Entries
    44
    All PS3 systems /should/ play PS1 games. It was the PS2 games that can only be played by the first two waves of PS3 hardware.

    I'm not positive why your virtual memory cards are not saving properly. The system is allowing you to play the games, yes?
    Community Manager; Forum Administrator
    cesar@thefinalfantasy.com
    reppin' SOLDIER since 2004 CPC8 class of 2009
    Random;:
    Quote Originally Posted by 2009 TFF Awards nominations
    Best TFF Couple
    Martin and Priscilla
    Psiko and Hyzenthlay
    Rocky and LocoColt04 and Meier Link and Pete
    Unknown Entity and Mistress Sheena
    Quote Originally Posted by Andromeda View Post
    I thought I was going to be able to play with Loco and then I remembered he doesn't game. He just turns on the game for an hour and then forgets about it for two months only to remember that he bought it.
    Quote Originally Posted by Rowan View Post
    Che's not a girl. Not good enough explanation. Please elaborate.
    Quote Originally Posted by che View Post
    Yes I am. I will bust out my vagina right now.

  12. #12
    I think you have to go to the XMB menu and create a virtual memory card, which you give a name, first.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •